Nika terassilasit
Nika terassilasit

Meille töihin

Kasvu tapahtuu myynnin kautta, tule mukaan Nika® -tuotteiden myyjäksi!

 

Laadukkaat Nika® lasitustuotteet ovat tuoneet asiakkaillemme miellyttävää lisätilaa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin jo vuodesta 1988. Nika® tuoteperheeseen kuuluvat parveke- ja terassilasit sekä alumiinikaiteet. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Lahdessa mittatilaustyönä ja asennetaan toimestamme, joten kotimaisuus on taattu. Sinun tehtävä on palvella asiakasta parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Haemme aktiivisia myyjää pääkaupunkiseudulle

Emme oleta sinun olevan lasitusalan guru, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakastat haasteita ja asiakkaiden kanssa yhdessäoloa. Menestys syntyy tekemisellä, sinusta ahkeruus ja ulospäinsuuntautuneisuus huokuu vahvana.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, motivoivan ja kiinnostavan palkkamallin sekä hyvän, kotimaisen tuotteen, jolle on jo valmista kysyntää. Teet töitä myyntitiimimme jäsenenä ja saat työllesi tiimin täyden tuen. Koulutusajalta saat takuupalkan.

Työnkuvasi on liikkuva, sillä olet siellä missä asiakkaat ovat. Välillä olet messuilla tai kauppakeskuksissa, asiakkaidemme kotona ja silloin tällöin intoudut pitämään myös tarmokkaita esittelyjä taloyhtiöille. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön.

Lähetä hakemuksesi 15.12.2018 mennessä  sähköpostilla hannu.kukkonen@nika.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Hannu Kukkonen p. 050 559 3902 tai hannu.kukkonen@nika.fi