Alumiinikaiteet

NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita lasia, rakennuslevyä, peltiä tai mitä keksitkin. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin.

Tutustu ja ota yhteyttä. Me kerromme mahdollisuuksista lisää.

Kaikki Nikan lasitusjärjestelmät ovat Avainlippu-tuotteita.

Avainlippu-merkinnän myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Avainlippu-merkintä on tae siitä, että tuote on valmistettu Suomessa. Kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Ostamalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja tuotteen jäljitettävyys sekä tuotantoketjun läpinäkyvyys on hyvä.

Yksilöllistä suunnittelua, runsaasti vaihtehtoja

NIKA-alumiinikaide soveltuu hyvin kaikenmuotoisille kerros- ja pientalojen parvekkeille, joihin tarvitaan yksilöllinen ja turvallinen kaideratkaisu.

Rakenne

Kaiteissa on alumiiniset pystytolpat, niihin kiinnitetyt käsijohteet ja kehysprofiilit, joihin toivomasi verhousmateriaalit kiinnitetään. NIKA-Alumiinikaiteeseen kuuluvat alumiiniprofiilit valmistetaan Euronormin mukaisesta seoksesta ja ne on pintakäsitelty säänkestävällä polyesterpulverimaalilla RAL-värikartan sävyihin. Verhousmateriaalina voidaan käyttää esim. lasia, rakennuslevyä, peltiä tms. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopivaksi.

Asennus

NIKA-Alumiinikaiteen kaidetolpat voidaan kiinnittää patentoidulla mekanismilla joko parvekkeen etureunaan tai laatan päälle. Rakennesuunnittelussa otetaan huomioon rakenteiden kuormitusmääräysten lisäksi myös mahdollisen lasituksen aiheuttamat kuormitukset. Kaiteen kiinnityksessä käytetään normien mukaisia kiinnitystapoja ja materiaaleja.

Kaidejärjestelmän esite

Alumiinikaiteen käyttöohje

Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous

Nika-Alumiinikaiteet  suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Pyydä lisätietoja tai yhteydenottoa. Saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus. Saat myös hyviä vinkkejä suunnitteluun ja toteutukseen.

Ota yhteyttä