Liukulasit

NIKA-Liukulasituksella saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee vähällä vaivalla lisää tilaa kotiisi.

Liukulasitus on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä, joka on tiivis.

NIKA-Liukulasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Lasituksen asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän. Tutustu ja ota yhteyttä, niin valitaan sinun käyttötarkoitukseesi paras ratkaisu.

Liukulasit ovat myrskynkestävää kotimaista laatutyötä. Profiileissa on harjalista, joten suljettuina ne ovat kiinni toisissaan. Näin elementeistä muodostuu yhtenäinen ja tiivis seinä, joka ei kolise tuulessa.

Tutustu tarkemmin liukulasituksen tekniseen esitteeseen

Kaikki Nikan lasitusjärjestelmät ovat Avainlippu-tuotteita.

Avainlippu-merkinnän myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Avainlippu-merkintä on tae siitä, että tuote on valmistettu Suomessa. Kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Ostamalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja tuotteen jäljitettävyys sekä tuotantoketjun läpinäkyvyys on hyvä.

Helppo avata, laaja aukaisupinta

NIKA-Liukulaseissa on 2- tai 4 raitaiset kiskot, joiden avulla lasit avautuvat laajasti. Tuulilukoilla varustetut kiskot kestävät kovankin tuulen. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.

Turvallinen lukitus

Liukulasitus voidaan lukita kummaltakin puolelta lisävarusteena saatavalla NIKA-lukitusjärjestelmällä, joten kukaan ei jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle. Vakiotoimituksessa olevalla lukolla lasitus voidaan lukita sisäpuolelta.

Luotettava ja kestävä

Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. NIKA-lasituksella on 7 vuoden takuu.

Yksilöllinen ilme

Erilaisten hiontojen ja pintakäsittelyjen avulla laseihin saadaan yksilöllinen kuviointi ja persoonallinen ilme. Kuviointi suojaa myös ylimääräisiltä katseilta. Lisäämällä lasituksen ala- tai yläosaan välipuite, voidaan lasimateriaalia vaihtaa samassa lasielementissä esimerkiksi alaosaltaan näkösuojalliseksi.

Valitse paras ratkaisu - me autamme sinua suunnittelussa

Nika-Liukulasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Pyydä lisätietoja tai yhteydenottoa. Mittauskäynnin jälkeen saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus. Asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän.

Jos asut kerrostalossa, voit hankkia oman parvekelasituksen tai taloyhtiösi voi hankkia lasituksen  yhteishankintana. Tulemme mielellämme esittelemään Nika-parvekelasituksen taloyhtiöllenne.

Ota yhteyttä