Parvekelasit

Parvekelasit

NIKA-Parvekelasitus tuo kotiin mukavasti lisätilaa ja pidentää kesäkautta etenkin keväällä ja syksyllä. Parvekelasitus suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta talviaikaan, jolloin parvekkeesta voi luoda tunnelmallisen tilan kaamokseen. Herätä parvekkeesi uuteen aikakauteen ja valitse kotimainen NIKA-Parvekelasitus. Saat valintaasi apua ja vinkkejä asiantuntijoiltamme .

Talvikampanja

Tarjoamme kaikille parvekelasituksen ostajille materiaalit ja asennuksen nyt -10% alennuksella. Tarjous on voimassa 31.3.2023 asti. Ota yhteyttä ja hyödynnä tarjous!

Turvallinen ja kestävä

NIKA-Parvekelasitus on valmistettu turvallisesta karkaistusta lasista. Kotimainen liukulasijärjestelmä on pystypuitteeton ja se kestää aikaa sekä käyttöä.

Helppo avata ja sulkea

NIKA-Parvekelasitus on liukuva ja liikkuu yhdessä tasossa. Avaat ja suljet lasituksen helposti liukukiskon avulla. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, kun halutaan näkymä vapaaksi tai pestä lasit.

Säästää energiaa

NIKA-Parvekelasitus säästää energiaa: tiivis lasitus vähentää tutkitusti asuintilan lämpöhukkaa noin 6%. Energiansäästöön vaikuttaa asuintilan koko ja lämmitysratkaisu.

Yksilöllinen ilme

Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-Lasitusjärjestelmä on luotettava ja valinta niin julkisivujen toteutuksiin kuin uudis- ja saneerauskohteisiin.

Eristää ääntä

NIKA-Parvekelasitus eristää ääntä: tiivis järjestelmä vaimentaa melua ja tuo parvekkeelle kaivattua omaa rauhaa myös kaupunkiympäristöissä.

Mukavuutta ympäri vuoden

NIKA-Parvekelasitus tuo lisätilaa ja mukavuutta asumiseen kaikkina vuodenaikoina. Etenkin keväällä ja syksyllä parvekelasitus pidentää kesäkautta ja talviaikana parvekkeelle saa lämpöä ja tunnelmaa.

Esitteet ja videot

Tutustu esitteisiimme ja katso tarkemmin miten NIKA-parvekelasitus toimii.

Soita tai laita viestiä

Sara Lundberg
Tuotepäällikkö
puh. 050 559 3908
sara.lundberg@nika.fi

Toni Avikainen
Tuotepäällikkö/projektimyynti
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

Veloitukseton konsultaatio

Tarjoamme kaikille NIKA-Parvekelasituksesta kiinnostuneille veloituksettoman konsultaation.

NIKA-Parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan asennettuna. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen, joka sisältää sinulle sopivan kokonaisuuden. Asennus toteutetaan yleensä työpäivän aikana.

Me autamme sinua suunnittelussa ja parhaan ratkaisun löytämisessä

Nika-Parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Pyydä lisätietoja tai yhteydenottoa. Mittauskäynnin jälkeen saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus. Asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän.

Jos asut kerrostalossa, voit hankkia oman parvekelasituksen tai taloyhtiösi voi hankkia lasituksen yhteishankintana. Tulemme mielellämme esittelemään Nika-parvekelasituksen taloyhtiöllenne.

Ota yhteyttä